باتری های نیکل کادمیوم نوع دیگر باتری ها می باشند که در صنعت ( UPS ) ، شارژ واینورتر ها از آن استفاده می شود. قیمتهای این نوع از باتری ها در مقایسه با باتری ها سیلد اسید بسیار بالاتر می باشند . ولی این افزایش قیمت حاصل ساختار متفاوت این باتری ها به منظور کارایی بالاتر آنها می باشد ، که در ادامه مطلب به مواردی ازآنهااشاره خواهد شد. ولی بسیاری از مشتریان به خاطر قیمت بالای این نوع باتری ها و فضای زیادی که اشغال می کنند ترجیح می دهند که برای چند دوره از باتری های سیلد اسید استفاده نمایند .
ساختار باتری های نیکل کادمیوم به این صورت می باشد که در ان موارد فعال شامل هیدروکسید نیکل و هیدروکسید کادمیوم درون نوارهای فولادی سوراخ داری که به صورت جیب در آمده اند ، قرار گرفته و پرس گشته اند به طوری که امکان ریزش مواد فعال به بیرون وجود نداشته و کلکتورهای فولادی در دو طرف این نوارها وظیفه جمع آوری جریان از صفحات را بر عهده دارند .
• خوردگی سرب و قسمت های نگهدارنده ، باعث ریزش و رسوب مواد فعال صفحات در باطری های اسیدی شده که باعث ایجاد اتصال کوتاه یا مدار ناگهانی و یا کاهش مشخصه باتری های اسیدی می گردد و این اثر برروی این باتری ها اثری پیشرونده دارد .
• باتری های نیکل کادمیوم تحمل بیشتری در مقابل اضافه شارژ ، تخلیه الکتریکی عمیق و یا کامل اتصال کوتاه ، اتصال معکوس بدون خرابی و نویزهای جریان شارژ دارند .
• توانایی باتری های نیکل کادمیوم در مقابل لرزش و شوک بسیار زیاد می باشد .
•الکترولیت باتری های نیکل کادمیوم باید در دوره های 6 یا 12 ماهه چک شوند و در صورت نیاز در دوره های 3 تا 5 سال تعویض شود .
• این نوع باتری ها را می توان به صورت خالی و بدون شارژ حمل نمود و تا 4 سال در انبار نگهداری نمود .
دیدگاه خود را بنویسید